KWALITEIT LEVEREN MET
KOZIJNTECHNIEK 

Klein, groot of heel groot. Voorzien van tekening of nog helemaal zonder maatvoering. Eén exemplaar of juist een hele serie. Voor binnen of buiten. Het maakt voor ons niet uit, wij regelen het en zorgen voor de gewenste kozijnen. Zo nodig zelf uitgetekend en ingemeten. Al vele jaren realiseren wij uitsluitend houten exemplaren. Kwaliteitskozijnen die met behulp van onze machines worden gefabriceerd en vervolgens in de grondverf gespoten en geplaatst. Ook het glaszetten kunnen we indien gewenst verzorgen.

Kan niet, kennen we niet. We denken mee met onze opdrachtgevers en leveren volgens afspraak.

VAKMANSCHAP ALS HET GAAT OM HOUTBEWERKING

Oude houten elementen weer als nieuw maken. Houten constructie onderdelen aanpassen of juist aanvullen door ze na te maken. Van sier- en gootlijsten tot gootklossen, plafondophangplaten en stelkozijnen. En alles wat daar tussenin zit. Het bewerken van hout, zowel machinaal als met de hand, is aan ons toevertrouwd.

Kwaliteit voorop. We werken met passie vanuit vakmanschap.

VERRASSEND VEELZIJDIGE REALISATIE VAN BOUWPROJECTEN

Voor allerlei op-, uit- of afbouwwerkzaamheden. Van het ombouwen van een kantoorpand naar appartementen tot het realiseren van een uitbouw op maat. Klein en groot. Complex of op het oog eenvoudig. En ook voor renoveren of houtrot saneren. De werkzaamheden die wij binnen onze bouwprojecten verrichten zijn verrassend veelzijdig.

Niets is ons te gek. We bieden voor elk project een passende oplossing.

Direct een offerte?

Delen

© 2020 VAN DEN AKKER

© 2021 Van den Akker

Delen