WIJ ZIJN VAN DEN AKKER

Wij zijn hét bedrijf voor het realiseren van duurzame, betrouwbare en kwalitatieve projecten op het gebied van kozijnen, houtbewerking en allerhande bouwwerkzaamheden in de regio Utrecht. Met onze kennis en ervaring binnen de kozijntechniek, machinale houtbewerking en bouw bieden we immers altijd en voor elk project een passende, professionele oplossing.

Kan niet, kennen we niet. Niets is ons te gek, wij regelen het.

VAKMANSCHAP EN PASSIE VOOR HOUT

Met de kennis, houding en vele verschillende vaardigheden van onze medewerkers, beschikken we over de benodigde ingrediënten om ons vak keer op keer succesvol te kunnen uitoefenen. Vakmanschap te tonen. De diverse machines helpen ons weliswaar bij de uitvoering, maar nog altijd wordt er veel handmatig gerealiseerd. 

Kwaliteit leveren staat bij ons buiten kijf en zal nooit ten koste gaan van de gewenste snelheid van levering.

ERVARING DOOR DE LOOP DER JAREN

In de loop der jaren hebben al heel veel opdrachtgevers het door ons geleverde werk mogen ervaren. Het niveau van onze dienstverlening binnen kozijntechniek en houtbewerking wordt bijzonder gewaardeerd en de wijze waarop wij onze bouwprojecten invullen letterlijk en figuurlijk gezien. Daarbij zijn onze medewerkers binnen de bouw graag gewilde inleners.

We doen wat we beloven en leveren kwaliteit. Met bijna al onze opdrachtgevers werken we overigens ook al langere tijd.

CERTIFICERING ALS LOGISCH GEVOLG OP ONZE BEDRIJFSVOERING 

We denken in duurzaamheid, aan veiligheid en worden geregeld opnieuw getoetst door de instanties die ons al lange tijd geleden gecertificeerd hebben. Bovendien zijn we aangesloten bij de branchevereniging en vervullen we een maatschappelijke rol als erkend leerbedrijf. Vraag naar onze FSC® gecertificeerde producten; we zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-AJK.

> Kozijntechniek

Kwaliteit leveren met kozijntechniek. We denken mee met onze opdrachtgevers en doen wat we beloven.

> Houtbewerking

Vakmanschap als het gaat om machinale houtbewerking. We werken met passie voor ons vak en leveren kwaliteit.

> Bouwprojecten

Verrassend veelzijdige realisatie van bouwprojecten. We bieden voor elk project altijd een passende oplossing.

Offerte aanvragen?

Delen

© 2020 VAN DEN AKKER

© 2021 Van den Akker

Delen