WERKEN BIJ ONS IS VERRASSEND VEELZIJDIG 

Werken bij Van den Akker is werken bij een verrassend veelzijdig bedrijf op het gebied van kozijnen, houtbewerking en allerhande bouwwerkzaamheden in de regio Utrecht. We bestaan inmiddels al ruim 15 jaar en onderhouden langdurige werkrelaties met onze opdrachtgevers.

Met onze kennis en kunde leveren we kwalitatieve oplossingen binnen ons vakgebied. Zin om ook bij ons te komen werken? Bekijk de vacatures.

BEKIJK HIER ONZE VACATURES

Timmerman M/V

Je bent vaardig, secuur en weet wat er nodig is om het werk kwalitatief gedaan te krijgen.

Spuiter M/V

Je bent verantwoordelijk voor het schuren en plamuren tot het spuiten van de kozijnen.

VAKMANSCHAP EN PASSIE VOOR HOUT

Met de kennis, houding en vele verschillende vaardigheden van onze medewerkers, beschikken we over de benodigde ingrediënten om ons vak keer op keer succesvol te kunnen uitoefenen. Vakmanschap te tonen. De diverse machines helpen ons weliswaar bij de uitvoering, maar nog altijd wordt er veel handmatig gerealiseerd. 

Kwaliteit leveren staat bij ons buiten kijf en zal nooit ten koste gaan van de gewenste snelheid van levering.

ERVARING DOOR DE LOOP DER JAREN

In de loop der jaren hebben al heel veel opdrachtgevers het door ons geleverde werk mogen ervaren. Het niveau van onze dienstverlening binnen kozijntechniek en houtbewerking wordt bijzonder gewaardeerd en de wijze waarop wij onze bouwprojecten invullen letterlijk en figuurlijk gezien. Daarbij zijn onze medewerkers binnen de bouw graag gewilde inleners.

We doen wat we beloven en leveren kwaliteit. Met bijna al onze opdrachtgevers werken we overigens ook al langere tijd.

Kom jij bij ons werken?

Delen

© 2020 VAN DEN AKKER

© 2021 Van den Akker

Delen