KOZIJNTECHNIEK DOOR VAN DEN AKKER

Klein, groot of heel groot. Voorzien van tekening of nog helemaal zonder maatvoering. Eén exemplaar of juist een hele serie. Voor binnen of buiten. Het maakt voor ons niet uit, wij regelen het en zorgen voor de gewenste kozijnen. Zo nodig zelf uitgetekend en ingemeten. Al vele jaren realiseren wij uitsluitend houten exemplaren. Kwaliteitskozijnen die met behulp van onze machines worden gefabriceerd en vervolgens in de grondverf gespoten en geplaatst. Ook het glaszetten kunnen we indien gewenst verzorgen. 

Kan niet, kennen we niet. We denken mee met onze opdrachtgevers en leveren volgens afspraak.

VAKMANSCHAP EN PASSIE VOOR HOUT

Met de kennis, houding en vele verschillende vaardigheden van onze medewerkers, beschikken we over de benodigde ingrediënten om ons vak keer op keer succesvol te kunnen uitoefenen. Vakmanschap te tonen. De diverse machines helpen ons weliswaar bij de uitvoering, maar nog altijd wordt er veel handmatig gerealiseerd. 

Kwaliteit leveren staat bij ons buiten kijf en zal nooit ten koste gaan van de gewenste snelheid van levering.

ERVARING DOOR DE LOOP DER JAREN

In de loop der jaren hebben al heel veel opdrachtgevers het door ons geleverde werk mogen ervaren. Het niveau van onze dienstverlening binnen kozijntechniek en houtbewerking wordt bijzonder gewaardeerd en de wijze waarop wij onze bouwprojecten invullen letterlijk en figuurlijk gezien. Daarbij zijn onze medewerkers binnen de bouw graag gewilde inleners.

We doen wat we beloven en leveren kwaliteit. Met bijna al onze opdrachtgevers werken we overigens ook al langere tijd.

Meer informatie?

© 2021 Van den Akker

Delen